Wardrobe rental & events

This page is directed mainly to my local market in Sweden. Although I do offer world wide wardrobe rentals services and bespoke creations, the following section is written primarily in Swedish. 

Uthyrning & styling

Har du ett event du ska på där du vill stråla lite extra, utan att köpa en skapelse som riskerar att bara bli buren en gång? En musikvideo eller reklamfilm som behöver det där lilla extra? Behöver du hjälp med styling? Hållbarhet är centralt för mig och därför är uthyrnings- och stylingverksamhet en av mina grundpelare.

Jag hyr ut både till privatpersoner och företag och många fotografer och fotoklubbar prenumererar på mina populära stylade boxar. Det går även att få verk skapade utifrån dina önskemål som sedan hyrs istället för att köpas loss. 

Du är varmt välkommen att kontakta mig via formuläret här på sidan eller slå en signal för mer information. 

Ett låst arkiv över verk till uthyrning finns tillgängligt för branchfolk på instagramsidan Viveka Gren rental 

 

Exklusiva kundkvällar

Finns det något bättre sätt att upptäcka och njuta av bärbar konst än i konstnärens egna värld? En gång i månaden öppnar jag upp min studio/showroom på centrala Hisingen i Göteborg för en exklusiv kundkväll.

Jag bjuder på tilltugg och nåt riktigt gott att dricka, berättar om nyheter och anekdoter från livet bakom kulisserna och mina gäster får möjlighet att både prova och handla fritt, inte bara från utbudet som redan finns i webbutiken utan även från ännu inte släppta kollektioner - allt med 20% rabatt. 

Pris: 250 kr/person 

I priset ingår dryck och tilltugg samt en liten gåva. 

Boka så här: 

Skriv upp er på mailinglistan för att få förstahandsinformation om kommande kundkvällar. En vecka efter att info skickats ut per mail öppnas eventuellt kvarvarande platser upp fritt via ett blogginlägg här på sidan (med blänkare i mina stories på Facebook och Instagram)

Är ni ett större sällskap (5-10 personer) som vill boka en separat exklusiv kundkväll?

Skicka ett meddelande till mig via formuläret eller slå en signal så kikar vi på det tillsammans. 

 

Workshops & kurser 

Ett par gånger per år erbjuder jag kortare workshops och kvällskurser där du och dina vänner får skapa tillsammans med mig i min studio. 

Jag har just nu följande teman:

Kreativt återbruk

Enkla halos och diadem

Härliga hårblommor

Skapa unika solglasögon

Mer information om kursstarter kommer efter årsskiftet, tills dess går det att kontakta mig via formuläret eller per telefon om du skulle vilja boka in en 

I priset ingår grundmaterial samt fika. 

Events

Varmt välkomna att kontakta mig för att hyra in en konstinstallation till ert företag eller anlita mig för föreläsningar, workshop och andra företagsevent.

En given succé för vilken företagsfest som helst är att anlita mig att visa upp min magiska värld och låta era gäster prova de olika kreationerna. 

Föreläsningar

Jag föreläser och håller kurser på teman kring kreativt återbruk, storytelling, hållbarhet och att driva företag på sina egna villkor. Det finns självfallet också möjlighet att skräddarsy ett spännande föreläsnings- eller kurspaket utifrån era egna önskemål.

Föreläsning med Viveka Gren, konstnär och couturedesigner från Göteborg som arbetar med hållbarhetsfrågor och bärbar konst. Boka er kurs eller föreläsning via www.vivekagren.com

Ni är varmt välkomna att kontakta mig via formuläret eller per telefon för mer information och bokningar. 

 

Wardrobe rental & other services

I offer international wardrobe rentals, webb based talks, masterclasses and courses, as well as fundamentals such as bespoke creations & comissions. It is also possible to hire me for international workshops and art installations.

Please get in touch with me by using the contact form on this site for further information.