Tack GP för att ni uppmärksammar À la London - och tack alla fantastiska kunder och besökare som kom under första marknadshelgen!

Tack GP för att ni uppmärksammar À la London - och tack alla fantastiska kunder och besökare som kom under första marknadshelgen!

Inför förra helgen och premiären för Á la Londons superdesignmarknad uppmärksammade Göteborgs Posten eventet. Detta är kanske den härligaste designmarknaden i landet om ni frågar mig - och det allra bästa är att den fortsätter den här helgen också!

Artikeln finns att läsa här:

Superdesignmarknad flyttar in till centrala Göteborg

Á la London drar igång sin andra och sista marknadshelg nu på lördag och om ni är sugna på att komma förbi (det ÄR ni, jag lovar! Vilken designerfest det är och glädjen bara sprudlar!) så är öppettiderna 

4-5 mars 

Lördag 10-18

Söndag 11-17 

Marknaden hittar ni vid Brunnsparken, på Östra Hamngatan 23 (i gamla Handelsbankens/H&Ms lokaler).

Det är dessutom FRI ENTRÉ

 Á la London huserar tillfälligt i ett av Wallenstams hus, gamla Handelsbankens lokaler vid Brunnsparken

 Östra Hamngatan 23 kommer fyllas med folk i helgen. Foto: A la London

 Jag kommer att vara på plats även den här helgen och har med mig bl a min nya zero-waste kollektion av läderspill, Vårflod. Kollektionen som består av främst singelörhängen och halsband är inspirerad av vår nordiska natur: den forsande vårfloden, dansande tång, björkskog och lav. Självklart blir det även häftiga solglasögon som glittrar ikapp med solen - min nya kollektion Disco Divas kommer så klart också vara med (och de gjorde succé förra helgen).

 

The artist Viveka Gren is wearing an earring made of repurposed leather in organic shapes inspired by the Nordic nature

Foto: Viveka Gren

Det var så roligt att GP valde att publicerade den helt fantastiska bilden på Into the Darkness sunglasses tagen av Göteborgsättlingen David Geborek Wågestrand och burna av Danne Mårs 

 Into the Darkness sunglasses från the Shifting depths collection. Foto David Geborek

Into the Darkness sunglasses finns att beskåda (och köpa) i helgen på Á la London. Foto: David Geborek Wågestrand

 

Och...kanske det viktigaste av allt: Tack alla kunder, vänner och besökare som kom under marknadens första helg. Jag är så rörd av att fått ta del av er glädje och era berättelser, se fotoalbum från era resor där solglasögon och smycken jag skapat äventyrar i Grekland, Frankrike, Italien och lyckan ni utstrålar får mitt hjärta att svälla! Att se hur ni älskar något jag skapar...det är värt allt! 

 

Stort tack till Wallenstam som visat i handling att småskalig lokal design är något att värna om och visa upp och som låtit marknaden flytta in i dessa fantastiska lokaler. Jag och jag tror att mina 199 designerkollegor håller med mig när jag säger att vi hoppas detta inte är sista gången! 

 

Med i artikeln var även följande designers:

ClaraFina (fantastiska örhängen)

@moja.keramik (lokalproducerad keramik)

@vivekagren (jag)

@helenalundstromdesign (hållbar design och underbara klänningar)

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.