Stor intervju inför Local Femmes Market

Stor intervju inför Local Femmes Market

Nästa vecka drar Local Femmes Market igång sin pop-upmarknad och den här gången ligger fokuset är på ett mindre antal kreatörerna och deras hantverk, så vad passar bättre än att ge er en chans att lära känna mig och det jag gör lite närmare?

I intervjun, som är både lång och spännande, berättar jag bl a om min skapandeprocess, mina förebilder, bakgrund, framtidsplaner och mycket, mycket mer.

Intervjun hittar ni via in följande länk: Viveka Gren

Inför marknaden vill jag också tipsa om att jag har flera olika instagramkonton, något inte alla vet. Eftersom jag aldrig begränsar mig i min kreativitet och allt jag skapar inte passar alla smaker har jag valt att ha olika konton  - här nedan hittar ni dem. 

Mitt slow fashion klädmärke: FireBirdFusion

Mitt huvudkonto: HALO by Viveka Gren

För er som älskar bröllopskreationer: HALO Bridal by Viveka Gren

För er som älskar blommor, återbruk och hållbarhet: HALO Blossom by Viveka Gren

För er som gärna bejakar era mörkare sidor: HALO Raw by Viveka Gren

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.