QUIZ - gissa rätt och vinn presentkort

QUIZ - gissa rätt och vinn presentkort

Som ni vet så brukar jag inte ha reor, men det betyder inte att man inte kan fynda. Ett sätt att få rabatt i min butik är att tävla om presentkort som jag emellanåt delar ut via mitt instagram eller Nyhetsbrev ( anmäl dig här: http://eepurl.com/huApkz ).

Det vanligaste sättet att kunna vinna ett presentkort är att vara med i mina namngivningstävlingar där vem som helst kan hjälpa mig att namnge ett verk. Dessa dyker upp några gånger per månad i mina stories på 

http://www.instagram.com/vivekagren/

Idag har jag lanserat ett helt nytt koncept, roliga quiz där du får gissa vilket land ett par solglasögon har sålts till. Det fina i quizen är att ALLA som gissar rätt på alla frågor vinner. Hur roligt är inte det? 

Om ni sticker över till mitt instagram så kan ni testa er själva och se om ni kan gissa rätt. Till vilka länder har de nio solglasögonen som är med i quizen sålts? Ledtråd, det är länder från totalt tre världsdelar.

 

Lycka till!

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.