Nyhet: Möt mig på À la London Designmarknad 7-8 maj 2022

Nyhet: Möt mig på À la London Designmarknad 7-8 maj 2022

FIRA VÅREN MED NY DESIGN

YAY! Jag är för första gången med på min personlig favoritmarknad - Á la London Designmarknad

Jag minns när jag var precis i starten med att börja skapa och hur jag drömde om att en gång vara med - och nu är det dags!

Varmt välkommen den 7-8 maj till Auktionsverket Kulturarena vid Järntorget! Entré för båda dagarna är 60 väl investerade kronor! Du hittar bl a de mesta av livets nödvändigheter – konst, keramik, smycken, inredning, kläder och mycket mer.

Jag kommer att ha premiär för två kollektioner: Bumblebee Dreams collection som består av färgsprakande solglasögon och örhängen från vilken 10% av intäkterna skänks till Naturskyddsföreningens biologiska mångfaldsarbete, samt

Deusa ex Machina collection, en underbar kollektion av örhängen inspirerade av gudinnor och andra magiska väsen ur den grekiska mytologin. Kollektionen har för närvarande 23 stycken olika modeller och varje par örhänge är helt unikt med sin egen unika kombination av färgsättning och val av kristaller och strass. Dessa statementörhängen är i regel stora (jag gillar ju maximalism), men extremt lätta. Paren väger mellan 4-18 gram (totalt, vilket innebär att vare individuellt örhänge väger mellan 2-9 gram styck) 

 

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.