Ny musikvideo: Är ni redo för In the Flame, Melisha MusicProductions nya Halloweenlåt med vampyrtema?

Ny musikvideo: Är ni redo för In the Flame, Melisha MusicProductions nya Halloweenlåt med vampyrtema?

Melisha MusicProduction, musikproducenten från Göteborg med studio i Brewhouse, släpper idag en electronic halloween-låt med vampyrtema. I rollerna finns diverse vampyrer och häxkråkor, en fladdermus och självklart flammor, eftersom låten handlar om en magisk eldflamma. Designern Viveka Gren är skaparen bakom de fantastiska kreationerna som karaktärerna har på sig i videon. 

"In the flame" är en electronic upptempolåt som handlar om att huvudpersonen hamnar i "Halloween land" och blir jagad och biten av en vampyr. Hela projektet är ett DIY-projekt av Melisha som förutom att ha skapat intromusik med vampyrjakten också producerat, skrivit, mixat och mastrat låten som släpps digitalt via The Orchard till alla plattformar.

"Med denna audiovisuella gestaltning önskar jag att jag kan ge lite extra stämning åt Halloweenfesten och helgen, för att kanske få en liten rolig paus från vardagen.", säger Melisha.

Se In the Flame på YouTube här.

Följ Melisha på Spotify

Musikvideon är liksom de förra releaserna från Melisha ett 100% DIY-projekt där Nadja Itäsaari har filmat och Melisha editerat videon. I karaktärerna finner vi Missy CrownNadja Itäsaari och Zukie Fiuxo som förutom att agera vampyrer också själva är egna musikproducenter och artister.

Vampyrdrottning i svart huvudbonad av metall med mängder av svarta blommor av metall och kristaller och klor av metall skapade av designern Viveka Gren. Bild från musikvideon In the Flame med artisten Melisha Linnell från Göteborg.
Nadja Itäsaari som vampyr i the Fields of Demise ansiktsram och klor av metall skapade av Viveka Gren.

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.